Close
Stirbei Voda 34, Craiova
0735 179 189 contact@funball.ro

Am construit cu pasiune un spatiu de joc sigur, cu misiunea de a promova sportul si stilul de viata sanatos, prin jocuri inovative de fotbal. Sportul devine mai usor cand este distractiv!

Din pasiunea pentru fotbal si sport, ne-am imaginat cum ar arata locul in care sa vii ca acasa, sa te simti bine si sa petreci timp cu prietenii, echipa sau familia, facand sport in mod distractiv. Ne angajam sa asiguram un spatiu de joc sigur, competitii fair-play si evenimente pentru pasionati si profesionisti.

Promitem multa distractie, mult efort fizic si… prietenie! Fie ca vrei sa te joci, sa te distrezi, sa iti exersezi abilitatile sportive sau sa iti dezvolti tehnica de fotbal, Funball Arena este locul potrivit. Ne angajam sa sustinem deopotriva pasionatii si profesionistii, asa ca tineti aproape pentru evenimente speciale sau pentru selectii in echipele oficiale!

Nu este usor sa vorbim despre noi, cand ceea ce ne reprezinta este ceea ce am construit pentru voi. Stim si visam fotbal si credem ca asta este suficient pentru inceput. Primim cu drag sugestii, de aici putem construi Funball Arena impreuna!